Am 2014 motive

Am cel putin 2014 motive pentru a pune in practica in acest an si mai multe dintre vise, de a descoperi si mai multe idei. Ravasul pe care l-am deschis la cumpana dintre ani zice asa: “Viitorul apartine celor care cred in frumusetea viselor lor.”

Viitorul apartine celor care cred in frumusetea viselor lor.
Cred ca mi s-a potrivit de minune. Visez in continuare ca fiecare moment sa devina un nou sambure de speranta. Unde e speranta, apare curajul, iar finalmente acest curaj duce la actiune. Conform zodiacului chinezesc, 2014 este Anul Calului de Lemn, deci va fi plin de actiune si activitati variate. As putea zice cu siguranta pentru mine anul va merge pe sistemul: “Fapte, NU doar vorbe”. In acest sens, 2014 inseamna eliberarea de clisee, reducerea faptelor la etape simple, dar clare. Imi propun ca pentru acest an sa fac parte din miracolele care ii inconjoara pe oameni. Oricat de mici ar fi.

In alta ordine de idei ne vom revedea la teatru si la alte evenimente culturale la care voi participa. Va tin la curent cu recomandari, noutati si experiente culturale pe care sa-le incercati in 2014.

Va doresc sa aveti parte de un An Nou Fericit, cu sanatate ca-i mai buna decat toate, sa va puneti toate ideile bune in practica si sa va bucurati de multe realizari!

Cu drag,
M. 🙂
PS: Pentru ca Ideile bune merita intotdeauna sa fie raspandite!

Advertisements

About Mirela-Maria Iepure

Owner of Idei despre Idei blog.
This entry was posted in Idei despre Viata and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Am 2014 motive

  1. 🙂 2014 este un an decesiv pentru mine! Foarte important. Îți doresc să reușești peste tot, în tot! Dacă încă mai crezi în miracole te felicit din suflet! Asta te înalță…:)…și mai mult. Îți doresc sa faci parte din miracolul cuiva:)

    Like

  2. Nuta Lucian says:

    Fie ca 2014 sa fie cel mai frumos an al vietii tale de pana acum si sa-ti redescoperi placerile vietii 😉 La multi ani Iepurico !

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s