Meseria de heităr

3-culoriDa. E o meserie. Si e destul de practicata in prezent. Ce este heităru’? Un fel de personaj in contra la orice. Indiferent daca e pe baza de politica, religie, orientare sexuala, patura sociala sau bani, de fiecare data cand deschide gura nu face altceva decat sa reactioneze contrar restului. Si mai rau e cand azi e contra la ceva si maine “se suceste” devenit contra la propria contra fara macar sa-si dea seama. Ma tot intreb cum pot astfel de persoane sa mentina sirul evenimentelor. Cum? Simplu. Devin politicieni ca astia prin definitie sunt heitări intre ei, impotriva poporul etc. Si mai rau e cand devin jurnalisti sau “creatori” de opinii extraordinare. Oare cat poate pune botu’ poporu la astfel de specimene. Cred si sper ca pana la urma sa se sature si sa inchida TV-ul. Astfel mai economisesc niste zile din propria viata si poate uita de aceasta ura generala a la Romanica.

Alternativ le-as recomanda sa mai citeasca o carte, dar cu foi, nu electronica. Sigur nu ii va intrerupe nimeni cu publicitate sau alte picanterii cu iz de parfum urban.

Sau mai mergeti la un teatru ca sigur nici acolo nu o sa intrerupa nimeni spectacolul pentru reclame sau anunturi super-senzationale.

Sau in cel mai rau caz dormiti. Atunci neuronul va putea cu adevarat sa “munceasca”.

Intentionat am scris doar Heităru cu diacritica sa fie luat in seama. Poate neuronul roman reactioneaza si se trezeste mai ales ca astazi se implinesc 95 ani de la Marea Trezeala (pentru necunoscatori – 1 Decembrie 1918). Oare o fi fost degeaba?

Advertisements

About Mirela-Maria Iepure

Owner of Idei despre Idei blog.
This entry was posted in Idei despre Viata and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s