Parinti, nu clipiti!

De multe ori am intalnit in filmele americane siropoase domnnisoare care urmau sa fie conduse la altar de tatii lor. Fiecare tata se gandea la acelasi lucru. Unde au trecut anii? Am clipit si uite ca fetita mea a ajuns acum femeie. Acelasi lucru se intampla cu mamele si fii lor care urmeaza sa se insoare si sa devina chiar ei parinti la un moment dat.
Deci va spun voua parinti si viitori parinti sa nu clipiti pentru ca baieteii si fetitele voastre din prezent vor ajunge maine adulti fara sa va dati seama. Desi suna a cliseu fiecare moment conteaza mai ales ca viata nu ne ofera timp limitat pe care sa-l putem petrece eficient cu cei dragi.
Apropo de relatia mama-baiat va recomand sa mergeti sa vedeti Pozitia copilului. Nu pentru ca e un film premiat sau ca publicitatea lui are efect pe lunga durata. Ci pentru ca e un film realist. O astfel de atitudine o intalnesc de multe ori printre mamele pe care le cunosc, iar consecintele sunt mereu aceleasi
Deti revenind, mame si tati, nu clipiti sa timpul tace si trece.
M.

Advertisements

About Mirela-Maria Iepure

Owner of Idei despre Idei blog.
This entry was posted in Idei despre Viata. Bookmark the permalink.

6 Responses to Parinti, nu clipiti!

 1. Ca mare dreptate ai;) din pacate multi parinti cred ca se joaca cu niste papusi ca la teatru cand vine vorba de copii lor..
  Daca toti ar respecta legile copilului nu cred ca s-ar ajunge la astfel de “contre” –
  http://cuibus.ro/blog/legile-copilului.html

  Like

 2. Cred ca atunci cand vom fi parinti,vom vedea ca ,de fapt,pana acum,n-am stiut nimic. este ca si in casatorie:abia cand ajungi acolo,realizezi ca nu ai stiut nimic.tot ce ai crezut ca stii valoreaza cca 0:) “Pozitia copilului” mi-a displacut teribil. Nu inteleg de ce a castigat premii,chiar nu imi dau seama..poate sunt redusa ,dar chiar nu inteleg….

  Like

 3. Cred ca una se deduce dintr-alta si filmele in general transpun bine realitatea pe pelicula πŸ™‚

  Like

  • :)spuneam doar ca parintii fac ce cred ei ca e mai bine,pt odraslele lor. cine sunt eu sa dau sfaturi unui om,care are in grija un alt om?e usor de zis atunci cand nu faci parte din ansamblul lor.e diferit atunci cand esti parinte,si nu avem cum sa intelegem asta,doar cand devenim noi parinti. daca tu ai fi in locul mamei din “Pozitia Copilului”,ce ai face?ti-ai lasa copilul sa faca inchisoare,sau ai incerca prin orice mijloc posibil,legal sau nu,sa-l scapi?cred ca incepi sa intelegi realmente unele lucruri,abia dupa ce le traiesti,nu s epoate altfel.restul e…teatru:)

   Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s